La școală, în clasă – Iată cum a reușit un tătic să le pună la punct pe mămicile […]

Urmatorul articol este inspirat dintr-o poveste reala. Actiunea se petrece intr-o sala de clasa cu elevi din familii bogate dar si modeste. In aceasta clasa s-a iscat un conflict din cauza bancilor, iar, pana la urma, s-a transformat intr-o adevarata lectie pentru cei care se considera mai buni decat altii.

Dupa ceva timp, se organizeaza o sedinta cu parintii. Mamele propun sa se cumpere alt mobilier. Nu toata lumea a privit aceasa schimbare ca pe o idee buna.

Ceilalti parinti au insistat. Unul dintre parinti a sugerat ca parintii care-si pot permite, sa ofere o suma mai mare de bani, daca pot, astfel incat toti copiii sa aiba mobilier la fel, ramanand ca ulterior sa se achite si ei de datorie.

Dar acele mame au refuzat si au spus ca, cei care nu-si pot permite, vor ramane cu mobilierul vechi. Singurul bărbat prezent, care era de parere si el ca nu este indicat sa se faca o delimitare intre copii, a raspuns nehotarat….

Dupa cateva zile, a ajuns mobilierul pentru copii din familii bogate. In acea clasa au ramas doar 8 copii sa foloseasca mobilierul vechi.

Mamele bogate erau foarte mandre de faptul ca odraslele lor aveau mobilier nou si nu le pasa deloc de ceilalti copii. Dar bucuria lor nu a durat prea mult timp.

A 2-a zi, clasa a primit o donatie de la barbatul cu pricina, 8 banci, mult mai bune decat bancile copiilor instariti.

Au primit si scaune ce arata similar ca in poza de mai jos.

Barbatul care a incercat sa sustina familiile mai putin instarite s-a dovedit a fi un om de afaceri de succes, dar si o persoana extrem de corecta si modesta. Le-a oferit o lectie buna de viata celor care se considera superiori fata de altii.

Dupa aceasta achizitie, mamele au declarat ca se simt insultate iar tatal care a oferit acest mobilier considera acest gest al sau drept un experiment social.

Loading...